ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ СЕНЗОДИН

ЧЗ СЕНЗОДИН

Повече детайли

30 други продукта в тази категория:

SENSODYNE Sensitive brush
 
За щадящо и старателно почистване на чувствителните зъби
Оголеният дентин е не само чувствителен, той също така е порьозен и поради това е особено податлив на оцветявания. Който има чувствителни зъби, най-често има освен това допълнителен проблем: оцветени шийки на зъбите.
Причините за чувствителните зъби често са отдръпването на венците и износването на зъбния емайл. Чувствителната шийка на зъба е оголена и незащитена. В резултат на това миенето на зъбите също може да бъде болезнено и устната хигиена не може да бъде осъществявана с необходимото старание.
Kато взеха предвид най-новите познания в областта на денталната медицина, Изследователите на SENSODYNE разработиха четката за зъби SENSODYNE за старателно почистване на чувствителни зъби.
 
Меки влакна на четката
Четките SENSODYNE се отличават с меки влакна, които са заоблени особено нежно и старателно.
 
Малка глава на четката
С малката глава на четката лесно може да се достигне дори до трудно достъпни места.
 
Специален релеф на снопчетата
Чрез допълнителното заобляне на релефа на снопчетата на Сензитив четката, късите влакна на външните снопчета пасват точно към края на венеца. Така се поддържа щадящото и старателно почистване на тези части. По такъв начин се избягват възпаленията на венеца и нарастващата чувствителност на зъбите.
 
Неплъзгаща се дръжка
Неплъзгащата се дръжка дава възможност за по-добро захващане и контролирано почистване на зъбите.
Четките SENSODYNE се предлагат в два варианта - мека/сензитив и средно мека, за щадящо и старателно почистване на чувствителните зъби. Четката трябва да се сменя на 2-3 месеца.
Независими тестове на Държавната агенция за изпитване на материалите в Дармщат показват превъзходството на четките за зъби Sensodyne.

Няма оставени коментари в момента.