ЕЛУДРИЛ ВОДА ЗА УСТА класик 500МЛ

ЕЛУДРИЛ ВОДА ЗА УСТА 500МЛ

Повече детайли

30 други продукта в тази категория:

ВОДА ЗА УСТА ЕЛУДРИЛ

 

Микробните плаки образуват невидим филм, който постепенно се натрупва върху повърхността на зъбите след всяко хранене. Веднъж отложен там, те се колонизират от хиляди микроорганизми , за които хранителните остатъци са идеална среда за тяхното развитие.

Ако микробната плака не се отстрани напълно при четкането на зъбите, следва процес на минерализация на плаката и тя се трансформира (само за няколко дни) в зъбен камък, прикрепен към емайла на зъбите. Наличието на микробни плаки нарушава здравето на венците и предизвиква възпаление, зачервяване или кървене от венците. Тези симптоми могат да бъдат съпроводени оток и болка. Хлорхексидинът е отлично познат и широко използван в продуктите за орална хигиена. Неговото действие предотвратява натрупването на плака и зъбен камък. Специфичното и продължително действие на Хлорхексидин помага за възстановяване на здравето на венците и устата.

Свойства:

Убива микроорганизмите, предизвикващи поява на зъбна плака
предотвратява зачервяването, отока и слабото кървене
може да се използва след периодонтална хирургия или импланти

Начин на приложение:

Изплакнете устата старателно 3 пъти дневно или повече според съвета на Вашия стоматолог. Поставете 10 мл. или 20 мл. от Елудрил вода за уста в мерителната чашка и добавете вода до горната линия.

За употреба от възрастни и деца над 6 годишна възраст. Да не се гълта.

Производител: Франция

Няма оставени коментари в момента.