НИВЕА сън спрей протект бронз SPF 20

НИВЕА сън спрей протект бронз SPF 20

Повече детайли

30 други продукта в тази категория:

  НИВЕА СЪН ПРОТЕКТ & БРОНЗ ЛОСИОН SPF 20 200МЛ.

Защита или тен? Сега вече имате и двете. Иновативната формула осигурява надеждна защита от слънцето и активира естественото почерняване- без автобронзант. Високоефективната система от UVA/UVB филтри предпазва веднага след нанасяне.

Действие:

Формулата съдържа естествен растителен екстракт, който активира естественото производство на меланин в кожата за равномерен и естествен тен. Меланинът се произвежда по естествен път в тялото и е отговорен за предпазването на кожата и за формирането на тен.

Леката, немазна, хидратираща формула съдържа високоефективна UVA/UVB система от филтри, които защитават кожата веднага след нанасяне.

Водоустойчив, без изкуствено тениращи съставки- 100% естествен тен.

Начин на употреба:

  • Нанасяйте слънцезащитен продукт винаги преди излагане на слънце и повтаряйте нанасянето, особено след плуване и бърсане с хавлия, за да поддържате нивото на слънчева защита.
  • Избягвайте силното обедно слънце и продължителното излагане!Избягвайте излагането на бебета и малки деца на директна слънчева светлина!
  • Уверете се, че те са облечени със защитни дрехи и изложената на слънце кожа е защитена със слънцезащитен продукт с достатъчно фисок фактор.
  • Дерматологично доказана съвместимост с кожата.

Няма оставени коментари в момента.