АРТИШОК ПЛЮС КАПС Х 20 РФ

АРТИШОК ПЛЮС КАПС Х 20 РФ

Повече детайли


Цена : 10,73 лв с ДДС

Наличност: Продукта вече не е наличен

30 други продукта в тази категория:


АРТИШОК ПЛЮС

Състав на една капсула: 19 мг артишок екстракт (съответства на 100 мг цвят артишок и 0,5 мг цинарин), 100 мг бял трън, 100 мг глухарче, 100 мг прах от корени на куркум.

 

В общата картина на намален жизнен тонус и ограничен потенциал на самоизцелителната система на съвременния човек, значителен дял се пада на затруднената чернодробна функция. Черният дроб е най-голямата биохимична лаборатория в човешкия организъм, която изнемогва в условията на токсичен стрес и отсъствие на ензими в обичайната храна.

Артишок плюс е синергична комбинация от ценни растителни съставки, особено ефикасни при претоварване на чернодробно - жлъчната система и нарушения на мастната обмяна.

 

Артишокът действа апетитовъзбуждащо, понижава серумния холестерол и отстранява стомашно-чревния дискомфорт (гадене, киселини, подуване, тежест и газове). В народната медицина е известен най-вече като превъзходно средство при заболяване на черен дроб и жлъчката.

 

Белият трън е една от най-интересните европейски билки, която ефикасно предпазва черния дроб от увреждания и го лекува чрез стимулиране на клетъчната регенерация. Той е средство на избор при хронична интоксикация, злоупотреба с медикаменти, алкохолизъм, вродена или придобита чернодробна недостатъчност.

 

Глухарчето съдържа много витамини, горчиви вещества и ензими. Действа обезводняващо и благоприятства нормалните функции на целия храносмилателен тракт. Стимулира работата на жлъчката и регулира обмяната на веществата.

 

Екстрактът от куркума неутрализира свободните радикали, предпазва черния дроб от токсини, потиска утаяването на тромбоцитите, подпомага кръвообръщението и понижава лошия холестерол. Притежава и антибиотични, противоракови и противовъзпалителни свойства. Прилага се успешно като добавка към храната при остеопороза и артрит.

Продуктът е хранителна добавка, а не лекарствено средство и не е заместител на балансираното хранене. Спазвайте препоръчителната доза на прием.

 

Препоръчителен начин на употреба: един път дневно по една капсула с течност в продължение на три поредни месеца.

Няма оставени коментари в момента.

Количка  

Няма продукти

Доставка 0,00 лв
Общо 0,00 лв

Количка Поръчай