ДЖЕЙМИСЪН лутеин капс. х 30 - 4883

ДЖЕЙМИСЪН лутеин капс. х 30 - 4883

Повече детайли


Цена : 15,53 лв с ДДС

Наличност: Продукта вече не е наличен

30 други продукта в тази категория:

Описание: Лутеин Z за подобряване на зрението 30 капсули

Лутеин Z на Jamieson играе изключително важна роля в поддържането на нормалната зрителна функция. Улеснява и повишава усвояването на микроелементи от окото.

Още за продукта

Лутеин Z на Jamieson действа като мощен антиоксидант и играе важна роля в поддържането на нормалната зрителна функция. Защитава и очите от увреждане. Лутеинтът предпазва от вредното влияние на свободните радикали и укрепва липидната мембрана на клетките.

Съдържа: Концентриран комплекс от лутеин и заетексин 50 мг, цианосон ботанически комплекс 4 600 мг, семе от грозде 2 500 мг, листа от гинко билоба 2 000 мг, плод от боровинка 100 мг, екстракт от зелен чай, микрокристалинна целулоза, дикалциев фосфат, зеленчуков магнезиев стеарат, силикат, желатинови капсули. Не съдържа изкуствени оцветители, ароматизатори и консерванти.

Дозировка: 1 капсула дневно по време на закуска.

JAMIESON КАЧЕСТВО, НА КОЕТО КАНАДЦИТЕ СЕ ДОВЕРЯВАТ ОТ 1922

Jamieson Laboratories, най-старият и най-голям производител и дистрибутор на естествени витамини, минерали, концентрирани хранителни добавки, билки и фитотерапия празнува 87 годишнина тази година от позицията на един силен лидер на пазара, заслужил я с постоянното предоставяне на нови продукти с най-високо качество, чистота и безопасност.

През цялата си история, Jamieson е бил пионер на пазара за естествени продукти за здравето, като предоставя на потребителите нови продукти като първите мега силни нива витамини, първият одобрен от Германския институт за стандартизация (DIN) фитотерапевтичен продукт и първият клинично доказан OTC (лекарства без рецепта) хранителен антиоксидант за намаляване на холестерола.

Точно както през последните 87 години, Jamieson ще продължава да се придържа към отличителните белези на своята доверена търговска марка — качество, чистота и безопасност.

Причините, за да изберете Jamieson:
• изключителен контрол на качеството, налагащ стандарти в индустрията
• първокласни сурови материали
• напреднали формули от естествени източници
• гарантирана клинична чистота
• ефективно действие на всеки продукт
• произведени в малки партиди за максимална свежест
• не се тестват върху животни
• проучени, разработени и произведени в нашето канадско съоръжение
• радващи се на доверие от 1922г. 

Няма оставени коментари в момента.