ДЖЕЙМИСЪН КАЛЦИЙ+МАГНЕЗИЙ + Цинк Х 100 - 100 -- 2381

ДЖЕЙМИСЪН КАЛЦИЙ+МАГНЕЗИЙ + Цинк Х 100 - 100 -- 2381

Повече детайли


Цена : 21,47 лв с ДДС

Наличност: Продукта вече не е наличен

30 други продукта в тази категория:

ДЖЕЙМИСЪН КАЛЦИЙ МАГНЕЗИЙ И ЦИНК капс. * 100

Калций Mагнезий с Цинк поддържа силни костите и зъбите и предпазва от остеопороза, като намалява риска от счупвания в по-късните етапи от живота.

Други предимства:

подпомага понижаването на високо кръвно налягане
играе роля за облекчаване симптомите на предменструалния синдром
предотвратява появата на безсъние
поддържа здравето на дебелото черво
подходящ за възрастни и жени в периода след менопауза
подсилва имунната система, бори се с инфекциите
поддържа здравето на простатата.


В комбинация, магнезият и калцият, взаимно спомагат за по-доброто усвояване на двата елемента. Оптималното съотношение на калций към магнезий от „две към едно” подсигурява максималната абсорбация на калций в организма и предпазва от неблагоприятни стомашни ефекти, които са често срещани при комбинирането на двата минерала.

Съдържание: Елементарен калций 333мг, елементарен магнезий 167 мг, цинк 20 мг.

Не съдържа изкуствени оцветители, ароматизатори и консерванти.

Дозировка: 1 капсула три пъти дневно по време на хранене. Спазвайте интервал от 1-2 часа преди или след приемането на други лекарства.

Предпазни мерки:

Лекарствени взаимодействия: калций и магнезий може да се повлиява с тетрациклиновите антибиотици и блокери на калциевите канали. Тиазидните диуретици може да доведе до изключително високи потенциално токсични нива на калций в организма. Магнезият може да увеличи нивата на диуретици в тялото.

Хранителни изчерпвания: Излишък на калций и цинк могат да нарушат усвояването на минерала желязо. Не приемайте тази добавка по едно и същото време с желязо. Калций и / или магнезий и / или цинк може да взаимодейства със или да бъдат изчерпани с АСЕ-инхибитори, анти-остеопорозни, анти-артритни, медикаменти срещу подагра и анти-гъбични медикаменти, противомаларийните лекарства, против туберкулоза, анти-конвулсанти, антихипертензивни, антипиретици, бигванидини, бронходилататори, холестерол намаляващи лекарства, кортикостероиди, имуносупресори, орални контрацептиви, салицилати, Сулфанилуреи и сулфонамиди. Храни с високо съдържание на фосфор (животински протеини и безалкохолни напитки) влияят на пикочните загуби на калций. Висока консумация на кофеин, и излишък на хранителни мазнини и фибри може да инхибира абсорбцията на калций.

Поддържащи Взаимодействия: Витамин D подобрява усвояването на калция. Уверете се, че получавате най-малко 400 IU витамин D всеки ден за оптимална абсорбция на калций.

Предупреждения и предпазни мерки: Някои хора може да имат диария.

Странични предупреждения и странични ефекти: калциев карбонат може да предизвика симптоми на газове, подуване на корема, или запек.

Да не се превишава препоръчаната дневна доза. Излишък на калций може да допринесе за развитието на камъни в бъбреците, и може да предизвика калциеви отлагания в организма. Превишение на цинк може да навреди на имунната система, увеличаване на податливостта към инфекции, и инхибира абсорбцията на желязо, която може да доведе до анемия. Ако имате болки в корема, загуба на апетит, диария, нередовен сърдечен ритъм, промени в настроението или психическо неспокойство, гадене, умора, слабост, дискомфорт при уриниране или повръщане, прекратете употребата и се свържете с лекар.

Няма оставени коментари в момента.

Количка  

Няма продукти

Доставка 0,00 лв
Общо 0,00 лв

Количка Поръчай