РОЗКАЛИПТ капс. х 50 - Рамкофарм

РОЗКАЛИПТ капс. х 50 - Рамкофарм

Повече детайли


Цена : 8,56 лв с ДДС

Внимание: Последно налични продукти

30 други продукта в тази категория:

Розкалипт се прилага като хранителна добавка с благоприятен ефект върху функцията на белия дроб, структурата и функциите на черния дроб и като антиоксидант.

Eтерично масло от Розмарин се добива от листата на Розмарин (Rosmarinus officinalis), вечнозелен храст, който се среща в Средиземноморската област и Южна Европа. Етерично масло от Евкалипт се добива от листата на Евкалипта (Eucalyptus globulus), високи вечнозелени дървета, които се срещат в регионите със субтропичен климат.

Розмариновото масло съдържа цинеол, борнеол, камфора, камфен. Притежава благоприятно регулиращо и възстановяващо действие върху функциите на черния дроб, и има антиоксидантно действие.
Евкалиптовото масло е със силна специфична миризма. Основна съставка на маслото е евкалиптола (1,8-цинеол). Евкалиптовото етерично масло притежава много добър ефект върху горните дихателни пътища и върху функцията на белия дроб.
Лецитин от Соя - с благоприятен ефект върху стуктурата на черния дроб. Представлява група фосфолипидни съединения, които участват в метаболизма на мазнините в черния дроб.

Начин на употреба:
По 1-2 капсули от два до три пъти дневно.

Състав:
- Етерично масло от Розмарин - 30mg (Oleum Rosmarini)
- Етерично масло от Евкалипт - 5mg (Oleum Eucalyptus)
- Лецитин от Соя (пълнител) - 265mg (Lecitin di Soya)

Начин на употреба:
Четири пъти дневно по 1 капсула.

Хранителна добавка

      е продукт, който не е лекарствено средство и не може да му се приписват лечебни свойства! Не може да се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене! 

Няма оставени коментари в момента.